Tekort aan gebruikte Brommobielen

De nieuwe AIXAM Minauto range springt in op het tekort aan goede gebruikte Brommobielen. Als gevolg van een jarenlange daling in de markt voor nieuwe Brommobielen is er een tekort ontstaan aan kwalitatief goede gebruikte Brommobielen.
AIXAM springt nu in dit gat wat ontstaan is door een zeer scherpe prijsstelling te hanteren voor de nieuwe AIXAM Minauto range. "Nieuw voor de prijs van gebruikt".

Voordelen

Het voordeel van een nieuwe Minauto is dat je bijvoorbeeld twee jaar fabrieksgarantie krijgt en twee jaar pechservice en dus weet waar je aan toe bent. Vanaf € 9.489,- is er al een Minauto Acces beschikbaar. Deze beschikt standaard over de nieuwe Euro 4 Kubota motor en zaken zoals elektrische ramen en de AIXAM kooiconstructie zijn standaard. Bij de GT uitvoeren kraag je zaken zoals metallic lak en lichtmetalen velgen erbij. Op de Minauto Cross heb je een laadruimte van 1.100 liter tot je beschikking!

Uit voorraad leverbaar

Direct en snel rijden is geen probleem. Vanwege de standaard samenstelling is er in principe altijd een Minauto beschikbaar. Dus u kunt al rijden binnen twee weken. Wel zo prettig.

Eerst proberen dan pas kopen

Wilt u eerst proberen of gewoon een vast bedrag per maand betalen; dat kan. In samenwerking met Hertz bestaat de mogelijkheid om de AIXAM te testen voor bijvoorbeeld een maand. Wilt u twee jaar rijden zonder problemen dan kan dat ook. De prijzen zijn altijd inclusief: onderhoud - verzekering - en afschrijving. Op www.minilease.nl kunt u een aanvraag hiervoor doen of neem hiervoor contact op met ons bedrijf; telefonisch op 010 5 219 218 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Showroom

Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze nieuwe showroom op de Edisonlaan 30 te Bleiswijk.
U vindt hier de laatste modellen en kunt direct terecht met vragen of om een afspraak te maken voor een proefrit.
Aanmelden nieuwsbrief kan hier

Onze service

  • Afleveren op locatie: Door heel Nederland
  • Gratis instructieles door een erkend rij-instructeur
  • 1x per jaar gratis haal & breng service voor onderhoud
  • Inruil van scooter of auto mogelijk
  • Vervangend vervoer bij reparatie
  • Maandelijks een nieuwsbrief

Taxatie Brommobiel

Heeft u een gebruikte brommobiel en wilt  u deze laten taxeren? Dat kan via ons taxatieformulier.