Werkplaats Vollebregt BrommobielHet schijnt niet meer zo vaak voor te komen, van die servicestations waar je bij binnenkomst meteen herkend wordt. Wij streven dat contact met de klant juist na, vertrouwd en persoonlijk. We zijn een klein en hecht team  dat de klant op nummer 1 heeft staan. We zijn BOVAG-erkend en service is onze kracht. Als de nood hoog is werken we met z’n allen een paar uurtjes door, we zijn heel flexibel. Die flexibiliteit geeft ons een voorsprong ten  opzichte van grotere dealerbedrijven. Zo kunnen we de klant gewoon sneller helpen. Met diezelfde mentaliteit staan we ook klaar voor onze brommobiel-klanten.

Vollebregt Autoservice

In Bleiswijk is een universeel autobedrijf van alle merken auto’s. Eind 2009 hebben we onze showroom vergroot tot ruim 500m2 en een aparte werkplaats gemaakt voor uitsluitend brommobielen en een centrale receptie voor een overzichtelijke organisatie. In 2015 zijn we verder uitgebreid met 200 m2 showroom, Salon "Vive la France", om u nog beter van dienst te kunnen zijn en ons aanbod te vergroten. Hier staan voor u de nieuwste brommobielen en de laatste gadgets tentoongesteld.

Service en kwaliteit

Bij Vollebregt Brommobielen bent u te allen tijde verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit. In onze showroom treft u nieuwe en occasion brommobielen met Bovag Garantie aan. Bij elk van deze voertuigen rijdt u in de volle overtuiging dat ze in goede technische staat verkeren. In de uiterst moderne werkplaats wordt alleen met de beste materialen gewerkt.

Onderhoud

Wij leveren originele Aixam onderdelen uit voorraad. Deze kunt u bij ons aan de balie afhalen of bestellen via www.aixam-onderdelen.nl. Tevens leveren wij onderdelen voor alle voorkomende brommobiel merken.

Financiering en verzekering

Vollebregt Autoservice heeft oog voor detail en hecht grote waarde aan een goede service. Op het gebied van brommobiel financiering werken zij samen met “Het Financiële Pakhuis”. Hierdoor bent u verzekerd van de meest gunstige voorwaarden en een lage rente. Ook voor verzekering van uw brommobiel kunt u bij ons terecht. Wij brengen de verzekering van WA tot ”all-risk” bij Unigarant.

Schade-reparatie

Ook voor schade-reparatie kunt u bij ons terecht. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen ervoor dat uw brommobiel altijd weer in uitstekende conditie wordt afgeleverd.

Kortom: U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan alle merken brommobielen.

Oprijwagen Vollebregt Brommobiel

afspraak maken werkplaats

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Geef uw nummer door, voor eventuele vragen
Please let us know your message.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Vollebregt Brommobielen ook bekend als Brommobielcentre Zuid-Holland, Mobiliteitscentre Zuid-Holland

Showroom

Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze nieuwe showroom op de Edisonlaan 30 te Bleiswijk.
U vindt hier de laatste modellen en kunt direct terecht met vragen of om een afspraak te maken voor een proefrit.
Aanmelden nieuwsbrief kan hier

Onze service

  • Afleveren op locatie: Door heel Nederland
  • Gratis instructieles door een erkend rij-instructeur
  • 1x per jaar gratis haal & breng service voor onderhoud
  • Inruil van scooter of auto mogelijk
  • Vervangend vervoer bij reparatie
  • Maandelijks een nieuwsbrief

Taxatie Brommobiel

Heeft u een gebruikte brommobiel en wilt  u deze laten taxeren? Dat kan via ons taxatieformulier.